Ukens vin på wap

Nå kan du få Ukens vin på wap-telefonen din, men ikke bare det: du kan lese om forrige ukes vin og den før det. Løsningen er utviklet av tre studenter fra ved Høgskolen i Rena på Hedmark. Sidene vil du også finne på den nye wap-portalen til Telenor Mobil djuice.com.

Selv om en del selskaper har utviklet wap-tjenester, er Apéritif svært tidlige ute med å lansere sine sider. Trolig et av de få spesialmagasinene med wap-tilbud til leserne pr dags dato.

Det er Ukens vin som er det første tilbudet fra Apéritif og det finner du direkte ved å gå til: http://www.aperitif.net/ukensvin.wml
eller til Telenor Mobils nye wap-portal djuice.com og så deretter til markedsplass.

Tre studenter ved Høgskolen i Hedmark, Rena har utviklet løsningen for Apéritif. Kenneth Raknes, Kenneth Hansen og Per Martin Johansen starter nå arbeidet med å få Apéritifs Polliste i wap-format. De har strukturert Ukens vin slik at det er lett å manøvrere:

Navn på vinen
Pris og varenummer
Passer til
Om vinen
Forrige ukes vin
Om Apéritif

Som du ser er det altså mulig å gå tilbake til tidligere viner i spalten Ukens vin. Praktisk hvis du har glemt navnet på den gode vinen du drakk for tre uker siden.

Hvis du tror at waptelefoner er forbeholdt de få eller koster en formue, lanseres det nå telefoner til 1000 kroner. Derfor blir garantert din neste mobiltelefon av wapslaget.

Adressen er altså: http://www.aperitif.net/ukensvin.wml eller djuice.com

Har du ikke en slik telefon foreløpig, kan du også få Ukens vin som tekstmelding på vanlige mobiltelefoner. Les mer om det ved å følge lenken nedenfor.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen