Dagens rett

Ungarsk kyllingfilet

Det er den spesielle sausen som gir søndagens middag et østeuropeisk preg - prøv du også!

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Smørstekt kyllingfilet på ungarsk vis

Fremgangsmåte

Krydre kyllingfileten med litt salt og pepper og stek den pent brun på middels høy varme i en panne med litt smør og nøytral olje.

Sausen:
Rens og skjær opp tomater, paprika, løk og finhakk hvitløk. Surr grønnsakene i en liten kjele til det blir en saftig røre, ca. 10 minutter.

Smak til med salt og pepper og gjerne litt sterkt paprikapulver eller chili.

Server retten sammen med kokt ris blandet med for eksempel oliven og litt vårløk.

De beste oppskriftene med kylling

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen