Grønnsaker er perfekt snacks, og da er det godt å ha noen gode dipsauser ved siden av.
Hvit geitostdipp med pesto
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Kjør hvit geitost og kremfløte til en jevn masse i foodprosessor eller med en stavmikser.
Smak til med nykvernet salt og pepper.
Fordel geitostkremen lagvis i et glass med hjemmelaget pesto og chillisaus, og server til grønnsaker kuttet i staver eller båter.
Beregn ca 150 g grønnsaker per porsjon, for eksempel blomkål, reddik, stilkselleri, gulrøtter, kålrot og agurk.
Flere dipper og sauser finner du her
Mange deilige oppskrifter med blomkål
Frys ned høstens beste grønnsaker
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Opplysningskontoret for meieriprodukter
Foto: Kim Holthe