Benytt sjansen nå til å lage noe nytt og spennende med blomkål

Oppskrifter med blomkål

(rudisill)

Dipper og sauser til rå blomkål

 

Grønnsaker er perfekt snacks, og da er det godt å ha noen gode dipsauser ved siden av.

Flere dipper og sauser

Hvit geitostdipp med pesto

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

10 minutter

Ingredienser

stk
2 ss

Fremgangsmåte

Kjør hvit geitost og kremfløte til en jevn masse i foodprosessor eller med en stavmikser.

Smak til med nykvernet salt og pepper.

Fordel geitostkremen lagvis i et glass med hjemmelaget pesto og chillisaus, og server til grønnsaker kuttet i staver eller båter.

Beregn ca 150 g grønnsaker per porsjon, for eksempel blomkål, reddik, stilkselleri, gulrøtter, kålrot og agurk.

Flere dipper og sauser finner du her

Lær alt om pesto her

Mange deilige oppskrifter med blomkål

 

Frys ned høstens beste grønnsaker

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen