Utnytt alle mulighetene Apéritifs Polliste byr på

Utnytt alle mulighetene Apéritifs Polliste byr på

Her finner du tips og råd som gir deg enda større utbytte av Pollisten. Råd om hvordan du kan søke etter det du er på jakt etter, om hvordan du kan bestille fra polet, og eksempelvis hvilken temperatur vinen skal ha.

Bestill det du trenger fra Polet

Apéritif tilbyr gratis e-postbestilling fra egen pc direkte til Vinmonopolet, uansett hvor i landet ditt nærmeste utsalg ligger. Velg varene du ønsker i Apéritifs Polliste og trykk "Bestill". Etter at du har fylt ut det ferdige ordreskjemaet med dine personlige opplysninger, velger du om varene skal hentes eller sendes. Du kan selvfølgelig bestille flere typer vin, brennevin eller øl samtidig.

Les om betingelsene for e-postbestilling

Proffe smakere

Apéritifs profesjonelle smakere har testet en stor del av vinene, brennevinet og ølet som er listet i Pollisten. Disse er gitt karakterer i form av poeng. Der våre smakere mener at kvaliteten i forhold til pris er svært gunstig, er produktet merket med godt eller meget godt kjøp.

Søketips i Pollisten

Du har riktig mange muligheter når du søker i Pollisten. Til høyre for selve søkefeltet finner du en nedtrekksliste. Der bestemmer du om du skal søke etter en bestemt vin, en vin som eksempelvis passer til torsk, etter et produkt som har oppnådd en bestemt poengsum. Du kan også søke slik at du får opp de dyreste vinene på topp eller de billigste.

Vinmonopolet har i sine prislister lagt til et såkalt "variantnummer" i slutten av selve varenummeret. Eksempelvis 5555501, der 01 står for normal (75cl). Andre varianter er 02, 05, 06, 08. På våre sider må du søke på hele varenummeret. 

Få Ukens vin som nyhetsbrev

Hver tirsdag, får du som abonnerer på Ukens vin, en e-post rett i innboksen din på pc-en, mobilen eller lesebrettet. Selvfølgelig helt gratis. Og ikke minst, du får den én dag før alle andre kan lese om den på nettsidene til Apéritif.

Det er Apéritifs fagredaktør Aase E. Jacobsen som håndplukker og smaker seg frem til hvilke viner du bør kjøpe. Hun har meget lang erfaring som vinanmelder og har arbeidet blant annet for vg.no og en rekke andre publikasjoner på nett og papir. Jacobsen er også ansvarlig for å finne frem til Godbitene i Pollisten. Bestill gratisabonnement her

Tips om Godbiter som nyhetsbrev

Hver torsdag, får du som abonnerer på Godbiter i Pollisten en e-post rett i innboksen din. Selvfølgelig helt gratis. Og ikke minst, du får den én dag før alle andre kan lese om den på nettsidene til Apéritif.

Bestill gratisabonnement her

Gratis drink som nyhetsbrev

Hver fredag får du en drink servert som nyhetsbrev. Alt du eventuelt trenger å kjøpe inn og en detaljert beskrivelse av fremgangsmåten følger med. Bestill gratisabonnement her

De siste nyhetene fra Vinmonopolet

Hver gang Vinmonopolet slipper nye viner, brennevin og annet snadder, er våre profesjonelle smakere på plass og tester for deg.

Slik blir den omfattende Pollisten oppdatert

Pollisten oppdateres daglig ved at Vinmonopolets API avleses. Dermed er priser og årganger oppdatert i henhold til det som er meldt inn hos Vinmonopolet. Det kan derfor være at årgangen i tittelen på produktet ikke stemmer 

Produkter som ikke lenger er i salg er merket utsolgt. Tidligere utgåtte produkter er merket på samme måte. Det gjelder også produkter tilhørende spesialutvalget all den tid de ikke kan bestilles, men kan kun kjøpes ved å oppsøke en av de sju spesialpolutsalgene.

En del av de testede produktene vil du finne i Bestillingsutvalget. Polets fullstendige varekatalog kan du laste ned via nyhetslenken rett ovenfor.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen