I dag er det selveste vaffeldagen. Server dem til frokost, lunsj, middag og dessert. Her har du oppskriftene

De beste vaffeloppskriftene

(Bilde: Julia_Sudnitskaya)

Har du saup, blir vaflene aller best

 

Saupvafler

Antall porsjoner

6

Tilberedningstid

40 minutter

Ingredienser

5 stk
4 dl
saup

Fremgangsmåte

Pisk eggene lett med sukker og bakepulver. Tilsett mel og saup vekselvis til en passe tykk røre. Ha i smeltet smør og rømme til slutt. La gjerne stå og svelle i 15 minutter. 

Stek som vanlige vafler og server med søtt eller salt pålegg/tilbehør.

Tips:
Siden saup ikke er så lett å få tak i, kan du erstatte med skummet kulturmelk. 

Flere deilige oppskrifter med vafler

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: Julia_Sudnitskaya

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen