Velg mellom 3600 oppskrifter

Aldri tidligere har du kunnet velge mellom så mange oppskrifter. Og ingen andre gir deg heller tilsvarende antall oppskrifter med drikkeforslag der du med et tastetrykk flytter deg til Norges største vindatabase og leser mer. Oppskriftene kan du også lagre i din egen online kokebok som 8600 andre apéritiflesere allerede har laget seg. Apéritifs kokebok er unik på nettet.

Visst finnes det mange steder på nettet med oppskrifter, men ingen av dem kan vise maken til bredde når det gjelder å lette jobben for deg og å gi deg muligheter til å velge rett, og også drikke til. I så måte er Apéritifs kokebok  unik i verdenssammenheng.

Vi nøyer oss nemlig ikke med å si at her passer det med en vin fra Rioja for da er du jo like langt. Eller at til kylling så skal du prøve en vin fra det eller det området. Fordi hver rett har sitt særpreg med forskjellig krydder og tilbehør og derfor trenger du et eksakt forslag og det er det Apéritifs kokebok gir deg. Det kan vi fordi vi har folkene som virkelig har kunnskap både om mat og drikke og selvfølelig det å kombinere. Det er det som er forskjellen på Apéritifs kokebok og de andre på nettet.

Lager du din egen online kokebok , kan du faktisk velge blant hele 3600 oppskrifter. Hele 8600 lesere har allerede gjort det og lagt inn sine egne oppskrifter så vel som de de har hentet fra Apéritifs kokebok eller direkte fra Dagens rett .

Dagens rett kan du abonnere gratis på og slik at den havner i postkassen din hver dag fra mandag til og med fredag. Med et klikk kan du legge oppskriften i din egen online kokebok og redigere, legge til og trekke fra så mye du vil.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Nedenfor ser du et eksempel på en oppskrift fra en tidligere  Dagens rett .

Ja, jeg vil ha Dagens rett tilsendt gratis i e-post

Navn: 

E-post: 

Gresk salat med biffstrimler

Antall porsjoner

2

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

300 g biffkjøtt i strimler
ca. 1 ts gresk krydderblanding
2 ss olivenolje
1 porsjon tzatziki (ca. 2 dl)
1 tomat i skiver
½ glass fetaost i marinade
3 salatblader
8 sorte oliven
1 baguette

Fremgangsmåte

Krydre biffkjøttet og stek det på middels varme.

Anrett salaten på et fat med tzatziki i bunnen og tomater, snittet salat og fetaost over.

Strø på biffstrimler og oliven til slutt. Server med brød.

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Tzatziki

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

kaffefilter
1 stk
litt

Fremgangsmåte

Riv agurken, dryss over litt salt og ha i et dørslag. La stå i en halvtime. Hell yoghurten i kaffefilteret og la stå i en halv time. Bland yoghurt, agurk, hvitløk, mynte og smak til med salt, pepper og sitronsaft.

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen