Verkstedhall blir tapasrestaurant

Verkstedhall blir tapasrestaurant

Delicatessen inntar Aker Brygge.

Den gamle verkstedhallen fra 1854 på Aker Brygge er åpen igjen, nå som tapasrestaurant.

- Det blir en stor restaurant i to etasjer, med et eget chambre separee, som er det eneste stedet hvor man kan forhåndsbestille bord og i tillegg kan ha videokonferanse, sier Rodrigo Belda, innehaver av Delicatessen til osloby.no.

Den gamle verkstedhallen ligger vis-à-vis Latter, og mellom den gamle maskinhallen og terminalbygget på Aker Brygge. Utenfor er det plass til uteservering til 120 gjester.

Belda åpnet den første Delicatessen på Grünerløkka i 1999, før kjeden utvidet med sin andre restaurant i 2011. Den omsatte for 30 millioner kroner i 2012.

Foto: Delicatessen

Forsiden akkurat nå

Cocktails med noe attåt og karaoke for lukkede dører. Det er oppskriften for Bergens hotteste bar akkurat nå

Bak store persienner, en låst dør med en ringeklokke, i en av byens trange gater, finner du Bergens nyeste tilskudd i barverdenen. Lukket Selskap heter baren, og nå er målet for barsjef Odd Fjeldsgaard Rasmussen og eierne i Bargruppen å gjøre byen mer internasjonal. Les hele saken

Til toppen