Vil erobre landet med Salt & Pepper

Vil erobre landet med Salt & Pepper

Fast food-millionær har slått seg sammen med restaurant-gründer fra Hønefoss.

Som konsernsjef i Jens Ulltveit-Moes restaurantimperium Umoe Restaurant Group gjorde Sten Magnus suksess med Burger King, TGI Fridays og Peppes. Nå har han slått seg sammen med en gründer fra Hønefoss. Målet er å skape en ny nasjonal restaurantkjede.

Inntil i år var Salt & Pepper en restaurant på Hønefoss. I vår åpnet Magnus og grunnlegger Ngoc Sang Ho (42) restaurant nummer to på Gjøvik.

LES OGSÅ: Alex Sushi i vesterled

I løpet av de siste 15 årene har jeg ikke sett et konsept som er bedre posisjonert til å kunne gjøre det bra i hele landet, sier Magnus til e24.no. Han tror kjeden vil åpne en ny restaurant i halvåret i årene framover.

Forretningsmodellen? En meny som både tilbyr sushi, tex mex, pizza, pasta - og en rekke andre ting – og spesialiserte kokker. I tillegg har Magnus og Sang Ho gått bort fra tradisjonell bordservering. Ifølge Magnus har de laget en slags hybrid av de bestillings- og betalingsordningene de har på Egon og Vapiano.

– I 2012 omsatte Hønefoss-restauranten for 17,2 millioner kroner netto, og jeg tror nok at vi på Gjøvik vil omsette for 15 millioner kroner eksklusiv moms det første året, sier Magnus til nettstedet.

LES OGSÅ: Ramsay og Beckham på samme lag

Forsiden akkurat nå

Apéritifs Vinskole

Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. Fem kvelders undervisning, smaking og eksamen for kun 5450

Vi har fått mulighet til å redusere prisen betraktelig på Apéritifs vinskole. Du får nå fem kvelder med undervisning av en av Norges mest erfarne vinforelesere, smaking av til sammen 50 viner, avsluttende eksamen og diplom. Les hele saken

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen