Vin som doggybag

Franske restauranter lar gjestene få ta med seg skvettene hjem.

Det er et forsøk på å stimulere vinsalget som ligger bak tiltaket, i følge WoWNews/Vinavisen.dk. Som en konsekvens av en skjerping av promilletaket (nå 0,5) i Frankrike har vinsalget på restaurantene gått ned. Og mange må la halvtømte flasker stå igjen.

Det løses nå ved at gjestene oppfordres til å ta med slantene hjem. Vår første tanke er at det er helt klart at franske restauratører ikke har vært utenlands hvor vin i glass og vinmenyer er blitt svært vanlig!

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Event Vinkurs 15. juni i Oslo

Kom sommeren i møte: Lær alt om chablis, sancerre, muscadet, rosévin, prosecco og cava

Sommersesongen 2020 blir den beste noensinne etter denne kvelden.  Apéritifs redaktør og vinanmelder Aase E. Jacobsen er din guide gjennom vinene som gjør sommeren ekstra lys, forfriskende og hyggelig. Les hele saken

Til toppen