Vinn fantastisk tur til Irland for 2

Svarer du riktig på fire spørsmål, har du en sjanse til å vinne en 4 dagers tur for 2 til vestkysten av Irland og være med på den 45. Galway Oyster Festival. Dette er en av Irlands største Millenium festivaler hvor de feirer den berømte sjømattradisjonen med østers og Guinness.

Irlands turistkontor er en av hovedsponsorene for NM i østeråpning som går på Rådhusplassen 22. august under Oslo Sjømatfestival og gir deg denne unike muligheten til å besøke Irland og Galway østersfestival. Den er sponset av Guinness. Festivalprogrammet inkluderer Mardi Gras Party og Guinness verdensmesterskap i østersåpning. Hold av 23-26 september.
Dette er hva du kan vinne:
Fly tur/retur for 2 pers og overnatting 4 netter i Galway. Les mer om Irland:
 
Live a different Life
Nordmenn har reist til Irland siden 795, året da vikingene invaderte øya! Dagens Irland kan tilby en spesiell ferieopplevelse med mange interessante steder og forskjellige aktiviteter.
 
Det berømte grønne landskapet, med fjell, elver og innsjøer er perfekt for aktiviteter som sykling, fotturer, ridning,

fiske og golf. Mange nordmenn foretrekker å kjøre rundt med bil og på egenhånd oppdage små landsbyer, historiske og kulturelle steder, møte lokalbefolkningen og ta del i de lokale festivalene. Tradisjonell irsk musikk, god mat og den gjestfrie åpenheten du møter hos irene er noen av de gode minnene man tar med seg hjem.
 
Har du lyst til å oppdage Irland ? Meld deg på vår Galway østers festival konkurranse.

 
Svarer du riktig på de fire spørsmålene, har du en sjanse til å vinne en 4 dagers tur til vestkysten av Irland for 2 personer og være med på den 45. Galway Oyster Festival. Dette er en av Irlands største Millenium festivaler hvor de feirer den berømte sjømat- tradisjonen med østers og Guinness. Turen går 23-26 september.
 
Spørsmålene finner du her og du må svare innen 20.august.
 

 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen