Vinn flotte premier med Apéritifs julekalender

Vinn flotte premier med Apéritifs julekalender

I den hektiske førjulstiden er det avslappende å trene hjernemusklene. Apéritifs quizkalender byr også på flotte gevinstmuligheter.

Ved å klikke på lenken nedenfor kommer du til Apéritifs julekalender med 24 mat- og drikkerelaterte spørsmål.

Svar på dagens quiz her

 
Svar på spørsmålene og bli med i Apéritifs julegavedryss. Fire ganger i løpet av adventstiden trekker vi nemlig attraktive premier. Hør bare her:

• Stavmikser Electrolux ESTM6400 (verdi 1299 kroner)
Denne stavmikseren med ekstra langt mikserskaft i rustfritt stål har en professjonell trebladet kniv og regulerbar hastighet med LED-indikator. Den leveres med beholder, dobbelvisp og minikutter - den komplette mikser for amatørkokken.
Trekning 7. desember.

• Bezzerwizzer (verdi  1497 kroner)
Den ultimate spillpakken for alle som liker å trimme hjernen. Den inneholder nemlig Bezzerwizzer Mini og Original – den første i reiseutgave og den andre med alle 5000 spørsmål fordelt på 20 kategorier samt Bezzerwizzer + Familie som kan spilles av alle fra åtte år og oppover.
Trekning 14. desember.

• OBH Nordica Food Sealer Handy 7952 (verdi 599 kroner)
Sous vide er den store trenden blant amatørkokkene. Det handler enkelt om å vakuumere matvarene og deretter tilberede i vann ved relativt lav temperatur. Med denne håndholdte vakuumeringsmaskinen kommer du et langt stykke på vei mot å eksperimentere med sous vide. Men pakkene kan brukes til så mye mer, som tilberedning i mikrobølgeovn og emballasje for innfrysing.
Trekning 21. desember.

• OBH Nordica Hercules Kitchen Machine 6682 (verdi 3599 kroner)
Som navnet antyder er dette en kraftig kjøkkenmaskin som med en motor på 1200 watt klarer nesten alt. Stor rustfri bolle på 5,5 liter gjør at den også klarer de store deigene.
Trekning 25. desember.

 

Svar på dagens quiz her

 
Stalltips: Står du fast, søk på sidene og du får god hjelp!

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen