Vinn tur til Cognac (konkurransen er slutt)

Svar på fem enkle spørsmål om Cognac, og kanskje er du den heldige vinner av en tur til nevnte sted hvor du får besøke blant annet Christian Bache-Gabrielsen - alt i regi av Aperitif.

Nå kan du bli den heldige som får bli med Apéritif på besøk til de berømte norske cognachusene for å hilse personlig på Bache Gabrielsen, Larsen og Braastad. Du får en spennende omvisning på hvert sted, selvfølgelig besøk i cognackjellerne og store smakinger av den edle drikk. Du skal besøke kjellerne der alle godsakene ligger for lagring, besøke brenneriene og du skal, ikke minst, spise lunsj med herrene. Turen avsluttes med en overnatting i vakre Bordeaux.

Alt du nå trenger å gjøre er å svare på fem spørsmål som selvfølgelig dreier seg om drikken med navn fra området like nord for Bordeaux.

Konkurransen er avholdt.

Vinneren er klar:
Per Olav Klemsdal fra Sarpsborg vant turen til Cognac. Han får garantert en opplevelse han aldri vil glemme. Bache Gabrielsen, Larsen og Braastad tar personlig i mot og inviterer på lunsj på hvert sitt sted. Det blir cognacsmakinger som få er forunt og Klemsdal skal få se hvordan den gylne drikken fremstilles. Han reiser i sammen med andre cognac-entusiaster, en tur arrangert av Apéritif og Select Tours. Nye turer er under planlegging så følg med.

Vil du lese mer om turen så se her :

De korrekte svarene finner du på  denne siden .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen