Winemakers Dinner: en sommerlig middag på Mangelsgården med 7 deilige viner

Winemakers Dinner 5. juni i Oslo

(amoklv)

Winemakers Dinner: en sommerlig middag på Mangelsgården med 7 deilige viner

Denne middagen kan du rett og slett ikke gå glipp av. Mangelsgården serverer en lekker fem-retters meny til syv deilig viner fra Toscana.

Det blir sommerlig stemning på ærverdige Mangelsgården 5. juni. Da kommer vinmaker Livia Le Diveleci, for å presentere sju av sine viner til en riktig så deilig fem-retters meny. 

Frescobaldi-familien bærer med seg en lang historie med vinmaking. Det begynte helt tilbake til tidlig 1300-tallet, og innen 1500-tallet produserte de vin for kongehuset i England. I dag sitter Frescobaldi på hele seks vinhus i Toscana deriblant Nipozzano i Rufina, Castel Giocondo i Montalcino og sjeldne Pomino som utgjør en egen DOC. Familien har alltid hatt som formål å utvikle det toscanske terroiret, og å utnytte dets potensial. Vinhusene skal lage viner som er representative for den delen av Toscana de befinner seg i. 

Castello di Nipozzano

Livia Le Divelecjobber som vinmaker for vinhuset og vil vise frem noen av Frescobaldis mest spennende viner som Brunello di Montalcino og Chianti Classico. Denne kvelden får du med andre ord lære om sangiovese fra en ekte sangioveseekspert. I tillegg vil hun vise frem tre viner som foreløpig ikke har vært tilgjengelige i Norge før. 

 
Kveldens meny

Kommende kurs

Til toppen