Dagens rett

Wok med bambusskudd

Vi starter uken med en mettende wokrett, der det alltid vellykkede svinekjøttet, sammen med masse deilige grønnsaker, står som basis for den smakfulle retten. Spanske viner er blitt både rimelige og vellagete de siste årene, noe også dagens drikkeforslag viser til fulle.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Wok med bambusskudd

Fremgangsmåte

Fres kjøttet raskt i en panne eller wok i små porsjoner. Legg kjøttet til side på en tallerken.

Vask og skjær opp grønnsakene og fres dem i pannen et par minutter.

Bland sammen alle ingrediensene til sausen i et desilitermål og hell blandingen over grønnsakene. Kok opp og legg i kjøttet.

Dryss over cashewnøttene rett før servering.

Tips: Fres alltid det strimlede svinekjøttet i små porsjoner, 150 g - 200 g om gangen. La kjøttet hvile mens du woker grønnsakene.

Har du ikke wok, bruk en stekepanne med høye kanter.

Sendt inn av

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen