Dagens rett

Wok med marinert svinekjøtt og nudler

Nudler og woket svinekjøtt er synonymt med kjapp mandagsmiddag. Pass bare på at nudlene ikke overkokes, for de skal trekke sammen med kjøttet helt til slutt. Et smaksrikt og varmende måltid som sikkert kommer godt med nå som det nærmer seg jul. To vinforslag av både hvit og rød karakter følger med.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Wok med marinert svinekjøtt og nudler

Fremgangsmåte

Finhakk hvitløk og chili. Riv ingefæren. Bland dette sammen med kjøttet og soyasausen og la det marinere ca. ½ time. Skjær purre, paprika, løk og gulrot i ringer og biter. Kok nudlene etter anvisning på pakken.

Stek kjøttet raskt i olje i flere omganger, 2-3 minutter på sterk varme. Fres grønnsakene raskt, bland i kjøttstrimlene og rør nudlene forsiktig i tilslutt. Smak til med soyasaus, pepper og eventuelt salt.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen