Dagens rett

Yoghurtmarinert svinebiff

Spiser du yoghurt regelmessig kan du visstnok leve til du blir 100. Er du i tillegg glad i saftig og magert norsk svinekjøtt, er det ingen grunn til at du ikke skulle bli en riktig glad gamling. Og siden du skal leve lenge, har du sikkert ingen problemer med å vente på at svinekjøttet godgjør seg i yoghurt et par timer.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Yoghurtmarinert svinebiff

Fremgangsmåte

Bland sammen yoghurt, limesaft og koriander, slå det ned i en plastpose, og legg kjøttet i. La det marinere i minst to timer.

Ta det ut av posen, krydre med salt og pepper, og grill biffene ca. 2 min på hver side til de er gjennomstekte.

Server gjerne med en dressing laget av det samme som marinaden, tilsatt litt sukker og pepper.

Server med pasta eller salat link salater.

Sendt inn av

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen