Hjemmelaget grenadine - granateplesirup
Foto: Discovod

Hjemmelaget grenadine - granateplesirup

Fremgangsmåte

Kok opp vann og sukker. Rør til sukkeret blir helt oppløst. Tilsett granateplejuice og vaniljestang og dekk til gryten med lokk. Sett på induksjonsplate: 60 grader i 1 time.

  • Rør med jevne mellomrom. Sil over i en krukke med lokk. Oppbevar i kjøleskap.

Se alle de deilige sirupene du kan lage selv enten til drinken eller i maten

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få ukens drink som nyhetsbrev 

 

 

Sendt inn av Odd Fjeldsgaard Rasmussen, Lukket Selskap

4
4/5 etter 85 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen