Ha brennevinet i et rocksglass sammen med en isbit som smelter og lager en "tåke" som stiger i glasset. Herav navnet sol og skygge!
Her får du fruktigheten fra bærene sammen med akevittens fylde og limens friskhet i skjønn forening. Hvilken akevitt du bruker preger selvfølgelig smaken på drinken, og her har vi brukt en akevitt fra våre naboer i sør.
Caipirinha er Barsils nasjonaldrink basert på deres nasjonalbrennevin cachaca som er laget av sukkerrør.
Det er fordi rosevinen er omtrent som en hvitvin, og hvitvinene er sublime uttrykk av drue og jordsmonn.
Les hele sakenIkke bare oppskrifter, men også fakta og tips samt selvsagt drikkeforslag .
Les hele sakenMørkt øl som bayer er en veldig god ingrediens til blåskjell - og selvsagt godt å drikke til.
Les hele sakenKylling og tomat er lett mat og selv om den er varm, er det et fint alternativ som søndagsmiddag i juni.
Les hele sakenSelveste Michel Drappier kommer til Norge for å presentere Drappiers nydelige og ettertraktede champagner.
Les hele sakenNå er sommer-squashen i butikkene og den er så søt og god at den må brukes ofte. Som i denne suppen som kan serveres varme eller kald.
Les hele saken