19 April 2024 - 13:17
Aase E. Jacobsen
Tittel
Dato
-
19. april 2024
-
17 April 2024 - 17:23
Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30
K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.17. april 2024 -
15 April 2024 - 02:05
La deg friste til å prøve en ny oppskrift med asparges
I vår kokebok finnes det i alt 197 oppskrifter med asparges, her er et knippe du må prøve.15. april 2024 -
13 April 2024 - 11:56
Berlins mest politiske Michelin-restaurant med hyper-kortreist profil og mobilforbud
Nobelhart & Schmutzig har som mål å dokumentere den nordøstre delen av Tysklands. Med en svært variert vinliste, en god dose teater og en sjenerøs mengde klubbatmosfære, tilbys i tillegg en unik pakke på Berlins store restaurantscene.13. april 2024 -
13 April 2024 - 10:42
Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
Belønningen er viner med mye karakter og historie.13. april 2024 -
13 April 2024 - 09:59
Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.13. april 2024 -
09 April 2024 - 11:32
Norgesrekord i vinsamling: To år på 30 000 flasker
Francesco Marzola er vinkelneren som har hatt ansvar for flest vinflasker av alle. Nå er han i havn med å fylle det innerste av den tidligere amerikanske ambassaden med store mengder vin.09. april 2024 -
07 April 2024 - 17:40
Feir våren med en gyllengrønn drink - og ta samtidig en vårsjau i barskapet
For har du en flaske av den irrgrønne syrlige eplelikøren, gjør den en hederlig jobb sammen med amerikansk whiskey og litt lime.07. april 2024 -
07 April 2024 - 17:05
Har du fortsatt bær i fryseren, da skal du lage denne deilig franske pannekaken
Den er myk og saftig takket være bærene. Den kan spises som den er eller serveres med pisket krem, rømme eller iskrem.07. april 2024 -
07 April 2024 - 11:56
Neste gang du har lyst på pizza, skal du velge manakish
Dette libanesiske flatbrødet med topping av za'atar- eller akkawi-ost er det selvsagte midtpunkt i en libanesisk meze - småretter som start på et større måltid eller et måltid i seg selv. Som med pizza.07. april 2024 -
06 April 2024 - 15:34
Her lærer du å lage den perfekte Roma-pizzaen
Det romerske harde vannet, den lille mengden med gjær og den lange gjæringen skaper fantastisk sprø og lettfordøyelig pizza. På Alice pizzaakademi kreves det en kunstners håndlag med pizza for å få jobb.06. april 2024 -
06 April 2024 - 15:16
Slik lages mozzarella di bufala - bli med til en bøffelfarm
At mozzarella di bufala bare kan lages i det sørlige Italia, skyldes at bøflene ikke trives lengre nord. Det blir for kaldt og den gode melkesmaken uteblir. Bøffelfarmen Luisa er helt på grensen av det som er mulig.06. april 2024 -
06 April 2024 - 10:42
Her får du en helt annen og svært kompleks tolkning av et velkjent konsept
Vi snakker dessuten om hvitviner som erstatter rødviner – og mer til. Blant annet noen av vinverdenens vakreste etiketter.06. april 2024 -
06 April 2024 - 09:55
Spark i gang rosévinsesongen med denne nebbioloutgaven
Nebbiolo er en av nordmenns favorittingrediens for rosé – her får du super valuta for en liten penge.06. april 2024 -
01 April 2024 - 12:11
Hent denne historiske cocktailen frem fra glemselen
The Tuxedo Cocktail ble skapt en gang på 1890-tallet, og har siden gjenoppstått i utallige versjoner. Denne er perfekt med tanke på årstiden.01. april 2024 -
01 April 2024 - 11:38
Skrukkete epler i fruktkurven får nytt liv med denne oppskriften
Denne desserten er veldig rask å lage og et godt alternativ til eplekake. Vaniljeiskrem eller pisket seterrømme er nydelig til.01. april 2024 -
31 Mars 2024 - 11:21
Fra nebbiolo- og barbera-favoritten kommer nå også en knallgod riesling
Vær forberedt på stor kompleksitet og en helt annen take på denne populære druen.31. mars 2024 -
31 Mars 2024 - 10:33
Denne perlen av et sjeldent italiensk røverkjøp kan bli din om du handler raskt
Vi snakker om vin fra Lazio, samme regionen som Roma ligger i, og som har en eldgammel, om enn ikke like statuspreget historie som andre DOCG-viner.31. mars 2024 -
29 Mars 2024 - 13:00
Denne knallgule drinken er perfekt til påske og når du trenger noe som lyser opp
Appelsin og aprikos bidrar med farge og gin med friskhet - og ytterligere kick får smaken med litt nellik. Jula varer helt til påske - og påsken helt til jul.29. mars 2024 -
28 Mars 2024 - 15:14
Federica Boffa klargjør for de neste 140 årene for Pio Cesare
Pio Cesare i Alba skulle feire sine 140 år i 2021. Da faren Pio Boffa døde så tragisk, overtok den da 23 år gamle datteren, Federica, som har fått ansvaret for å lede vingården videre inn i framtiden. Og hun har planene klare.28. mars 2024 -
28 Mars 2024 - 14:28
Om du trodde naturvin var et blaff, må du tro om igjen
Møt naturvinbevegelsens «grande dame» – Isabelle Legeron - og få hennes forklaring på den store og globalt økende interessen for vinstilen.28. mars 2024 -
24 Mars 2024 - 18:16
Til Amsterdam? Sjekk ut restaurant SAAM for forbilledlige måltider
SAAM er et forbilde for ikke bare andre restauranter, men også for enhver bedrift når det kommer til å ha en helhetlig filosofi som strekker seg langt utenfor dens fire vegger.24. mars 2024 -
22 Mars 2024 - 18:22
Skal du til København: gå for sushi i toppklasse
Mads Battefeld på Sushi Anaba løfter kvaliteten på sushien som serveres i København. Han vil heller dø av sult enn å spise den som kommer fra kjølediskene, og er også kritisk til sushikjedenes håndtering av råvarene, ikke minst risen.22. mars 2024 -
22 Mars 2024 - 17:12
Gi kjøttgryta en ny og spennende smak med svart hvitløk
Svart hvitløk - black garlic - er en ingrediens som kokker er veldig fascinert av. Slik hvitløk får du kjøpt og selv om prisen er høy, er den drøy i bruk, og verd hver krone for resultatet den gir.22. mars 2024 -
22 Mars 2024 - 15:54
Påskefavoritten er i bedre form enn noen gang før
Det er takket være den fantastiske 2019-årgangen som har gitt en vin som vil utvikle seg videre i minst 10-12 år.22. mars 2024