Ostesmørbrød kan varieres i det uendelige, også når det kommer til tilbehøret. En frisk, grønn salat er en selvfølge eller hva med en suppe?
Ostesmørbrød kan varieres i det uendelige, også når det kommer til tilbehøret. En frisk, grønn salat er en selvfølge eller hva med en suppe?
Om du så bare har 20 minutter, kan vi love en god og het opplevelse med chili con carne. Legger du på ytterligere 20 minutter, får du selvsagt enda for innsatsen.
Lag en sandwich som virkelig er snadder med sopp og bacon. Har du ikke sopp i fryseren, er det helt sikkert å få kjøpt på supern.
Fyr opp grillen og lag denne saftige og smakfulle svinenakken med barbeque og bacon.
Carne no tacho com couve er fårikål på brasiliansk. Men smaker ikke som norsk fårikål. Prøv så får du smaken av en annen måte å lage lammet på.
Pølser i brød er god middag når de får spennende tilbehør. Om du griller eller steker dem i panne, er ikke viktig. For det er tilbehøret som gjelder.
Denne retten er en skikkelig hit. Når eggepanna får følge av bacon og purre er det ingen som kan motstå den.
Du må prøve disse fylte pannekakene. Ikke den helt tradisjonelle måten du kanskje er vant med, men du verden så godt de smaker.
Denne delikate klassiske franske suppen har to navn - Potage Parmentier heter den når den serveres varm, Vichysoisse når er den kald.
Skal du lage en salat som kommer til å friste alle rundt bordet skal du bruke denne oppskriften.
Du skal legge klippfisk på grillen hvis du ikke har gjort det før.Vi garanterer deg at det vil du gjøre flere ganger for det kommer til å smake fantastisk. Følg den enkle oppskriften.