I denne drinken får du med deg det beste fra tre leire, multer gin og champagne. Og best av alt du får med deg bare multesmaken, ikke steinene.
I denne drinken får du med deg det beste fra tre leire, multer gin og champagne. Og best av alt du får med deg bare multesmaken, ikke steinene.
I denne varianten av Snowball har vi byttet ut den tradisjonelle Spriten med champagne. Gjett om den blir bedre?
Den drinken er mikset av en av Norges aller mest meritterte bartendere, Jonas Junge. Han har latt seg inspirere av den klassiske champagnecocktailen, men med sin egen lille twist.
Det som er helt sikkert er at mannen som står bak denne drinken er bartenderen Douglas Ankrah da han i 2002 jobbet på The Townhouse Bar i Knightsbridge, London.
Nøyaktig når denne klassiske drinken så dagens lys er det ingen som med sikkerhet kan si, men den dukket opp i løpet av første verdenskrig. Den har til og med hentet navnet sitt fra en franskbygd 75 mm's kanon!
Om du ikke er ihuga akevittelsker, har du helt sikkert litt akevitt til overs. Det kommer godt med til denne vrien på en champagnecocktail.
Her er oppskriften på en deilig champagnecocktail der god cognac er med på å å sette prikken over ien.
Her er en litt spesiell utgave av den klassiske champagnecocktailen vi serverer med en ekstra smak av flott cognac
Denne er så enkel som en drink kan bli - bare stout (eller porter) og vin med bobler. For mange sikkert utenkelig å mikse øl og vin. Du blir overrasket over hvor godt det smaker.