Bresert nykål er et lekker tilbehør til fisk eller kjøtt, og en velsmakende rett i seg selv.
En punsj med smak av akevitt og norske epler er som skapt for så vel utendørs- som innendørsfester.
Denne drinken er veldig lett å mikse. Du trenger bare gin og eplemost, og så er drinken ferdig. Garantert suksess.
Makrell har fast fiskekjøtt og passer derfor godt til grilling. Enklest er det å legge fisken i en dobbelrist, da er det lett å snu den.
Denne cavadrinken gir masse julefølelse - men smaker også godt lenge etter at julestemningen har gitt seg.
Vaffel- eller pannekaketårn med krem og syltetøy mellom lagene er klassikere. I denne oppskriften er det ostekrem som gjør susen.
Sei er svært så anvendelig. Derfor er det all grunn til å la den få en annen skjebne enn å ende som seibiff med løk. Her oppskriften på sei-rett med spennende saus til.
Denne suppen med kylling og asiatisk krydder lager du på 20 minutter. Smaker deilig på middagsbordet så vel som på termos.
Pulled pork er saftig svinekjøtt som rives fra bena. Du får kjøpt det i en butikk nær deg. Når du lager retten med blå castello og coleslaw vil alle juble.
Det er slik du fikk eplekake i gamledager. Oppskriften fortjener å bli bakt i dag også.
Flyndre er en delikatesse som vi ikke bruker ofte nok. Saftige ruller av denne fisken med smaksrikt fyll i en frisk eplesaus blir en herlig middag.