Denne oppskriften er inspirert av pinsaen som serveres på Jacquelines i Stockholm.
Denne oppskriften er inspirert av pinsaen som serveres på Jacquelines i Stockholm.
Jordskokksuppe er lys og delikat. Med blåskjell i blir den en vinner.
Det er på tide at alle skjønner at også honningbakte gulrøtter, hvit asparges, rosenkål og purreløk trives over glødende kull.
Det er slik du skal tilberede pinnekjøttet sier Eyvind Hellstrøm. Følger du hans oppskrift, der du også får med hvordan du skal lage deilig kålrotstappe, blir det garantert suksess.
Prøv Torsk Pommes Anna med rødvinsaus, sellerirot, jordskokk og gulrot. Selleriroten setter en egen og deilig smak på oppskriften. Her er den.
Kveite er en av de beste fiskesortene og jordskokk utkonkurrerer det meste som gror nedi jorda. Dermed er det duket for et veritabelt festmåltid.
Gjøkalven er ett type kjøtt med lavt jerninnhold som gjør det ekstra mørt. Med trøffelsaus og jordskokkpuré har du en rett som kommer til å imponere de fleste.