Denne oppskriften på den franske klassikeren (Toulouse-utgaven) er hentet fra kokeboken Cuisine Francaise av 1971.
Denne oppskriften på den franske klassikeren (Toulouse-utgaven) er hentet fra kokeboken Cuisine Francaise av 1971.
Nydelig risotto med høstens kantareller, god som en rett i seg selv eller som tilbehør til kjøtt
Denne gulrotsuppen er lettlaget og kan enkelt varieres med både tilbehør og ingredienser
Kyllingfrikassè er ekstra deilig og lunt når vintermånedene er her. Her er varianten du lager fra bunn av som imponerer matfølget ditt.
Coq au vin eller kylling i rødvin lages som navnet antyder med vin i gryta. Velg gjerne en saftig vin uten fatpreg og helst ikke for tanninrik. Her er oppskriften.
Du husker kanskje mulligatwanysuppen fra grevinnen og hovmesteren? Dette er en herlig og smaksrik kyllingsuppe fra Britisk India med karri, linser og deilig kokosnøtt. Gjør som grevinnen og nyt den med sherry i glasset, eller velg en av våre mange andre drikkeforslag.
Denne herlige suppen er inspirert av den portugisiske kålsuppen Caldo Verde. For ekstra fylde og næring har vi tilsatt både chorizo og hvite bønner - perfekt for mørke kvelder.
Thailandsk massaman curry er en overdådig rett som er rik på både smak og næringsstoffer. Her er karrisausen laget fra bunnen av for den beste smaken og friskheten.
Her er både breiflabben marinert med masse deilig krydder. Der er også suppen som har et godt kryddersting. Det er bare å glede seg.
Supersunn festmat som inneholder masse sjømat, grønnsaker, og grove karbohydrater, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.
Kyllingfrikkasè er innbydende og vellsmakende retro-mat som fortjener å bli gjenoppdaget. Her kokes saftige kyllinglår i en kremet saus med friske urter og delikate grønnsaker for et enkelt men dekadent hverdagsmåltid.
Disse knasende sprø vietnamesiske pannekakene er fylt med friske smaker og dyppes i en sur/søt/sterk dipsaus karakteristisk for det vietnamesiske kjøkkenet.