ingredienser

Oppskrifter som inneholder pinnekjøtt

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 30 minutter

    Du kan lage noe i nærheten av crispy duck av restene av pinnekjøtt. Her er oppskriften du bare må prøve.

  • 4 timer

    Det er slik du skal tilberede pinnekjøttet sier Eyvind Hellstrøm. Følger du hans oppskrift, der du også får med hvordan du skal lage deilig kålrotstappe, blir det garantert suksess.

  • 2 timer

    Brandade er en klassisk fransk rett av klippfisk med luftig potetmos, olivenolje og hvitløk. Denne oppskriften er komponert av en av Norges mest berømte kokker, Lars Barmen.

  • 1 time

    Pinnekjøtt til overs? Prøv Pinnekjøtt al arrabiata, en «sint saus» som serveres til med mye chili. Her er oppskriften.

  • 15 timer

    For mange er det helligbrøde å gjøre noe nytt med pinnekjøttet, men vi gir deg her en spennende oppskrift med eksotisk smak. Prøv Honningglasert pinnekjøtt på thaivis.

  • 4 timer

    Her får du oppskriften du trenger for at pinnekjøttet blir perfekt.

  • 3 timer

    Dette er den enkleste oppskriften på hvordan du lykkes med pinnekjøttet. Følg oppskriften og alle de gode rådene som følger med.

Forsiden akkurat nå
Disse små fristyrstekte tortillaene med krabbe er vanedannende
Dagens rett

Disse små fristyrstekte tortillaene med krabbe er vanedannende

Den sprø bunnen møter myk og syrlig topping. Du må trolig lage dobbel porsjon, så godt er det.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Siste utgave av Apéritif magasin byr på mye spennende lesestoff
+

Siste utgave av Apéritif magasin byr på mye spennende lesestoff

Vi tar deg med til Oslos nye storstue og dens imponerende vinsamling, en perle av en bar i Palma, Mallorca, ser på dansk rom, blir kjent med et "nytt" vinområde på Sardinia og hyller kvinnene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nå sendes burgundvin over havet på seilskip

Albert Bichot er første produsent til å sende et lass med vin over Atlanteren med det første moderne seilfraktskipet for denne type gods.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

To gull til Bringebærlandet og Aga - og Soli ble Norges beste eplemost for tredje gang

I konkurransen Norges beste drikke, ble fruktvinprodusenten i Ås og sidermakeren fra Hardanger de som fikk flest toppskår.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
+
Klubb

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif

Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Terroirtrykket øker i Rioja med enkeltvinmarksviner
+

Terroirtrykket øker i Rioja med enkeltvinmarksviner

Vinene fra Artuke og Artadi er god dokumentasjon på det enorme potensialet Rioja har for å lage viner med karakter fra voksestedet. Enkeltvinmarksviner er kommet for å bli – men det er fortsatt mye å gå på.

Les hele saken