I denne oppskriften møter den milde og friske smaken av skrei den spenstige og sterke smaken av chorizo.
I denne oppskriften møter den milde og friske smaken av skrei den spenstige og sterke smaken av chorizo.
I denne oppskriften får skreien et senvinterlig preg som den kler veldig godt.
Vintertorsk og skrei i særdeleshet kjennetegnes av sin fasthet og kritthvite kjøtt. En drøm å leke seg med på kjøkkenet og å sette tennene i for alle rundt bordet.
Fisk med potetmos på toppen er en genial vri på fiskegratengen. Blåmuggosten gor den ekstra mye karakter.
Et festmåltid trenger litt planlegging. Det trenger du imidlertid ikke med fryst skavet reinsdyrkjøtt, reinskav eller finnbiff, som finnes i de fleste butikker.
Om du ikke er blant dem som spiser torsk på selveste julaften, smaker denne retten med appelsin og fennikel nok til å friste når som helst.
I denne bacalao-oppskriften har vi erstattet klippfisk med torskefilet, og aller helst ryggfileten. Dermed blir retten både enklere og rimeligere å lage. Garantert at det ikke går utover smaken.
Med lammeskav er middagen raskt på bordet. Og smaken blir helt topp. Slik lager du middagen helt fra bunnen med denne enkle oppskriften.
Slik skal du helsteke kalkunen, Og du skal ha gremolata som tilbehør. Det siste setter en ekstra spiss på måltidet. Oppskriften på det hele finner du her.
Denne retten er lettvint å lage. Kjøttbollene gjør seg nestens elv og det gjør potetmosen også.
Denne retten må du prøve. For her får kveita følge av mye godt som alle rundt bordet vil glede seg over.