Restene av påskelammet trylles fram til saftig og smaksrik kebab med denne enkle oppskriften.
Restene av påskelammet trylles fram til saftig og smaksrik kebab med denne enkle oppskriften.
Flatbiff av rein er mør og smakfull. Kjøttet er nesten krydret fra naturen sin side. Server den med poteter, brokkoli og en deilig tyttebærsaus.
Elgkjøtt blir enda mer smaksrikt med marinering og med tilbehøret der grillen er sentral. Raske varmebehandlingen gjør at det forblir saftig helt til det skal spises.
Denne retten lager du på noen få strakser. Det betyr ikke at den er uten smak. Snarere tvert i mot.
Når to av våre mest populære råvarer, biffkjøtt og paprika møtes, er det bare å invitere til middag. Her er oppskriften.
Krydderskanke eller lammeskanke etter denne oppskriften gir my smak som du garantert vil sette pris på.
Biff er manges favoritt. Ikke like mange har forsøkt med scampi på toppen. Det bør du gjøre.