Veldig mange verden rundt elsker denne drinken. Her får du oppskriften.
Mojito på norsk med akevitt laget med ville myntevekster og lagret på bourbonfat. En forfriskende og varmende drink året rundt.
Denne drinken gir en veldig god og frisk smak av norsk sommer.
Denne drinken er både frisk og aromatisk med spennende krydderdybde.
I denne drinken er det smaken av norsk sommer som dominerer.
Denne amerikanske drinkklassikeren ble skapt i 1888 av Henry C. Ramos på baren Imperial Cabinet Saloon i New Orleans.
Denne drinken er veldig lett å mikse. Du trenger bare gin og eplemost, og så er drinken ferdig. Garantert suksess.
Tranebær finnes i noen butikkhyller eller i fryseren din. De setter sammen med gin en syrlig og frisk skogssmak på sangriaen.
Denne drinken gir mye av den samme smaken som mojito - syrlig lime og frisk mynte. Men den har det lille ekstra.
Har du rester av limoncello i barskapet fra siste italiareise, vet du nå hva du skal bruke den til. Limoncello er i polets basisutvalg. O
Shandy er britenes vri på å vanne ut pilsen, men da med brus. I denne oppskriften er det brukt likør og soda som gir en litt annen effekt.