Når det beste av det beste skal møtes, trengs veldig få ingredienser. Reinsdyrfilet og cognacsaus med litt tyttebær oppi.
Når det beste av det beste skal møtes, trengs veldig få ingredienser. Reinsdyrfilet og cognacsaus med litt tyttebær oppi.
Prøv denne tradisjonelle portugisiske klippfiskretten med knuste poteter og grønnsaker.
I denne oppskriften får skreien et senvinterlig preg som den kler veldig godt.
Amerikanerne er kanskje mest kjent for å grille store kjøttstykker, men de er også glad i fisk. Og ørret er perfekt til grilling.
Det er faktisk veldig enkelt å lage sine egne pølser som disse deilige du får oppskriften på her. Dessuten mange gode råd på veien.
Frityrstekte boller lages av de tørkede gule ertene som står innerst i skapet - eller av en boks med kikerter.
Vi har satset helkornpasta i denne rette fordi den smaker mer. Med soltørkede tomater og spinat får du et deilig måltid.
Denne retten er vegansk. Aller viktigst er at den smaker godt, er nærmest umulig å mislykkes med og koster svært lite.
Bibimbap betyr blandet ris på koreansk og er en nydelig og smakfull rett. Her får du brukt opp restene i kjøleskapet til et næringsrikt og smakelig måltid.
Denne retten er så godt at du for all del må passe på at det er nok til alle. Doble gjerne oppskriften og lag to med en gang om dere er mange.
Denne 80-talls klassikeren er supertrendy, og den perfekte måten og nyte sommerens grønne gaver.
Denne retten er like perfekt til lunsj som til middag. Har du ikke kalkun, kan du bruke pålegg fra kjøleskapet. Den kan med fordel sprites opp med noe skikkelig spicy som noen dråper sriachasaus eller annen chiliguffe.
Chana masala er en populær indisk vegetarrett, og det indiske kjøkken er verdens fremste når det kommer til vegetarmat. Du kan kombinere en vegetarretten med fisk eller kjøtt så blir alle fornøyde.