Agurksalat
Foto: Hot chokolate media

Agurksalat

Her er oppskriften på en syrlig og god og minst anvendelig salat. Den passer sammen med det meste av både kjøtt og fisk.

Fremgangsmåte

Riv agurkene på den groveste siden av rivjernet.

Dryss over litt salt og ha agurkmassen i et dørslag. La stå i minst 30 minutter for at mest mulig av væsken skal renne av.

Bland ingrediensene til marinaden og bland med den "tørre" agurkmassen.

Tips: Denne salaten passer godt som tilbehør til grillmat, til sommerens fisk- og skalldyrretter, eller er deilig på egen hånd.

Mange flere gode salater finner du her

Se alle artiklene om sommermat her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 15 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen