Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne sausen smaker herlig til blant annet fisk og selvfølgelig til grillmat. Du lager den veldig kjapt når du følger vår oppskrift.
Sendt inn av Apéritif
Avocado-salsa er tynnere enn guacamole og er perfekt å dryppe over alt fra tacos til meksikanske kjøttretter - eller også som dip til nachos.
Denne salsaen er både sterk og god med både ancho og guajillo-chili.
Jalapeno-salsa lager du enkelt selv. Smaken overgår alt av det som finnes i glass.
Ssamjang er en deilig saus/dressing som du lett blander sammen og perfekt til koreansk ribbe.
Her oppskriften på en salsa som ikke brenner på tunga. Server den til fredagstacoen sammen med nachos eller som tilbehør til pølser, og annen grillmat.
Sammen med god bourbon og ekstra godt ingefærøl får du i tillegg en fyldig og lett krydret funnfull.
Les hele sakenHar du hagen full av epler, og noen er litt for syrlige til å være gode å spise, er denne oppskriften en god løsning.
Les hele sakenBlant de 1200 vinene som er testet før septemberslippet, er det mange klassikere som holder svært høy kvalitet - men også mørke skyer som truer i bakgrunnen.
Les hele sakenNew York, Napa, Japan og Spania er områder og land vi tar for oss i denne utgaven av magasinet Apéritif.
Les hele sakenNordmenn elsker libanesisk vin! Bli med på denne spennende vinsmakingen og smak hvorfor.
Les hele sakenDen er nemlig laget etter akkurat den filosofien som har gjort Domaine Leflaives viner så ekstraordinære.
Les hele saken