Alabama-biff (Alabama Beef Bowl)

Fremgangsmåte

Skrell løken, skjær dem i skiver og la dem surre seg gylne i halvparten av smøret i en tykkbunnet gryte. Tilsett vann, vineddik, sukker, sennep, salt, kayennepepper og sitronskiver og la blandingen surre i noen få minutter.

Skjær imens oksekjøttet i porsjonsstykker og brun disse i resten av fettet. Kjøtt og fett bringes deretter over i den andre gryten hvor man tilsetter ketchup og worcestershiresaus. Retten får surre i ca 90 minutter, til kjøttet er mørt. Server den med spaghetti eller brød til.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen