Andebryst med bringebærvinaigrette og balsamicosjy

Fremgangsmåte

Bringebærvinaigrette:
Kjør sammen 1 dl villbringebær, 1 ss sukker, 4 ss olivenolje og 2 ss hvitvinseddik med en stavmikser.

Andebrystene:
Lag et rutemønster i skinnsiden av andebrystene, gni de inn med salt og pepper. Stekes på høy varme i tørr panne til fettet har smeltet ut i pannen og skinnet har blitt gyllent. Brun deretter den andre siden.

Legg andebrystene i en ildfast form i forvarmet ovn (150 grader) med skinnsiden opp i 15 min, la det hvile i minst 5 min før det skjæres i tynne skiver.

Tilsett stekesjyen 2 ss balsamicoeddikk og tilsett en stor spiseskje honning, reduser inn kraften.

Fordel bringebær vinaigretten ut over tallerkenene, legg på en haug av salatblandingen, dander skiver av andebrystet over salaten, fordel balsamicosjyen over kjøttet, og server med slottspoteter.

Sendt inn av Lars Gaustad

5
5/5 etter 4 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen