Appelsin-omelett (Omelette de arance) (Italia)

Fremgangsmåte

Skrell appelsinene, fjern det hvite omhyggelig og skjær meget tynne skiver. Ta steinene forsiktig ut. Legg skivene lagvis med ¾ av sukkeret i en halvdyp bolle. Hell halvparten av rommen over og la appelsinskivene stå og trekke ca 2 timer.

Pisk eggene sammen med saltet, smelt smøret i en stor panne og hell eggene oppi når smøret begynner å bruse. La eggemassen stivne på svak varme. Legg de avdryppede appelsinskivene litt om hverandre langs midten av omeletten. Brett sidene inn over appelsinskivene og la omeletten stå slik et øyeblikk.

Legg den så forsiktig over på et varmt fat, dryss resten av sukkeret over og hell marinaden og resten av rommen over. Tenn på og server omeletten.

Sendt inn av Apéritif

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen