Argentinsk grillet entrecôte
Foto: Matprat/Alf Børjesson

Argentinsk grillet entrecôte

Vi griller igjen og det er selvsagt saftig, marinert oksekjøtt som havner på grillen. Denne gangen gjør vi som i Argentina.

Fremgangsmåte

Til denne retten bruker du skiver av entrecôte av storfe à 200 g

Finhakk rosmarin og bland sammen med resten av ingrediensene til marinaden.

Legg kjøttet i dobbel plastpose og hell marinaden over, bland godt. La stå i romtemperatur i 1 time, eller ca. 3 timer i kjøleskap.

Ta kjøttet ut av marinaden, dryss over salt og legg kjøttet i en varm grill eller i en varm grillpanne.

Grill på medium varme, 6-8 minutter for medium stekt. Snu kjøttet ofte.

Serveres med en god potetsalat og grillet asparges .

Prøv noen av disse spenstige potetrettene

Her finner du mange oppskrifter med entrecôte, også hvis du skal grille den.

Og her finner du veldig mange deilige grillretter

Mariner kjøttet selv med disse gode marinadene

Se alle våre oppskrifter på marinader og saus til grillmaten

Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 26 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen