Argentinsk grillet entrecôte
Foto: Alf Børjesson

Argentinsk grillet entrecôte

Vi griller igjen og det er selvsagt saftig, marinert oksekjøtt som havner på grillen. Denne gangen gjør vi som i Argentina.

Fremgangsmåte

Til denne retten bruker du skiver av entrecôte av storfe à 200 g

Finhakk rosmarin og bland sammen med resten av ingrediensene til marinaden.

Legg kjøttet i dobbel plastpose og hell marinaden over, bland godt. La stå i romtemperatur i 1 time, eller ca. 3 timer i kjøleskap.

Ta kjøttet ut av marinaden, dryss over salt og legg kjøttet i en varm grill eller i en varm grillpanne.

Grill på medium varme, 6-8 minutter for medium stekt. Snu kjøttet ofte.

Serveres med en god potetsalat og grillet asparges .

Prøv noen av disse spenstige potetrettene

Se alle de gode grilltipsene her

Mange flere retter med kjøtt på grillen

Se alle de gode grilltipsene her

Her kan du se hvilke deler av lammet som passer til hvilke retter

Mange herlige oppskrifter med lam

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du vært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 14 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen