Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Her finner du mange deilige retter med hval
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Heidi Eriksen
For sjokoladefudge er av typen guilty pleasures - søtsaker det er vanskelig å holde fingrene unna. Men da lager du bare nye porsjoner.
Vi snakker om Vallée de la Marne som er det mest dominerende underområdet i Champagne, men samtidig det mest anonyme. Det var før.
2024 ga rekordsmå avlinger over store deler av vinverdenen. Klimaendringene har hovedskylda.
De siste årene har det blitt mer og mer populært å velge vin i stedet for øl og akevitt til pinnekjøttet, men hva skal vi tenke på før valget tas?
Nå senhøstes blir det ofte mange tunge middager - dagens rett av kalkunfilet med italiensk vri er derfor perfekt.
Den «julete» etiketten er tilfeldig, for den har sett slik ut i siden 2008, og innholdet er av en helt annen klasse enn juleviner.
Få nyeste oppskrifter og nyheter rett i din innboks.
Legg oppskrifter i din egen kokebok og legg til dine egne notater og ingredienser.
Vi vet hva som er best til lammelår, spaghetti og grillet laks.
Se våre nyeste øl-, vin- og brennevinstester.