Asiatisk grønnsaksuppe med kylling

Asiatisk grønnsaksuppe med kylling

Denne suppen med kylling og asiatisk krydder lager du på 20 minutter. Smaker deilig på middagsbordet så vel som på termos når du er på tur.

Fremgangsmåte

Stek kyllingen og sett det til side.

Knus sitrongresset.

Kok opp kokosmelk, eplemost og buljong.

Fres grønnsakstrimlene i olje i en kjele. Tilsett ingefær, chili og sitrongress.

Hell på den varme kokosmelkblandingen.

La suppen småkoke i 4-5 minutter.

Tilsett kyllingen og hakket koriander mot slutten av koketiden.

Smak til med salt og pepper.

Fjern sitrongresset før servering.

Tips:

Server suppen varm og gjerne med godt brød til.

21 oppskrifter med asiatisk touch du bare må prøve

Lyst på en annen suppe finner du mange her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du svært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Frukt.no

5
5/5 etter 47 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen