Asiatisk kyllingsuppe
Foto: Cik Media

Asiatisk kyllingsuppe

Denne asiatiske suppa sparker skikkelig fra med chili, hvitløk og andre spennende krydder. Her er oppskriften.

Fremgangsmåte

Skjær kyllingfileten opp i strimler.

Del opp sitrongress i sine enkelte blad slik at de er lette å ta ut av suppen når den er ferdig.

Varm oljen og fres grønnsakene, sitrongress og kylling til det såvidt har begynt å ta farge. Tilsett hvitløk, ingefær og chili og la surre med de siste par minuttene.

Varm kokosmelken før du tilsetter den sammen med hvitvin/eplemost.

La suppen småkoke i 5-6 minutter. Ha i koriander helt mot slutten av koketiden. Smak til med salt og pepper.

Ta ut sitrongresset før servering. Serveres varm med godt brød.

Supper kan varieres i det uendelige. Se bare her

Sjekk ut alle de gode suppeoppskriftene

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker

5
5/5 etter 48 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen