Asiatisk kyllingsuppe
Foto: Cik Media

Asiatisk kyllingsuppe

Denne asiatiske suppa sparker skikkelig fra med chili, hvitløk og andre spennende krydder.

Fremgangsmåte

Skjær kyllingfileten opp i strimler.

Del opp sitrongress i sine enkelte blad slik at de er lette å ta ut av suppen når den er ferdig.

Varm oljen og fres grønnsakene, sitrongress og kylling til det såvidt har begynt å ta farge. Tilsett hvitløk, ingefær og chili og la surre med de siste par minuttene.

Varm kokosmelken før du tilsetter den sammen med hvitvin/eplemost.

La suppen småkoke i 5-6 minutter. Ha i koriander helt mot slutten av koketiden. Smak til med salt og pepper.

Ta ut sitrongresset før servering. Serveres varm med godt brød.

Her finner du mange flere deilige supper

Mange asiatiske supper du bør prøve

9 lettlagete supper å ta med på tur

 Slik lager du kraft selv

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker

5
5/5 etter 56 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen