Avokadosalat med strimlet svinekjøtt
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Avokadosalat med strimlet svinekjøtt

Avokadosalat med strimlet svinekjøtt kan du enten servere som forrett eller som hovedrett.

Fremgangsmåte

Fres kjøttet et par minutter på sterk varme i litt olje. Stek det i to omganger. Dryss over salt og pepper.

Skyll salatene og skjær issalaten i strimler. Ruccola kan brukes som den er eller i biter. Legg salaten i en bolle sammen med løken. Avokado skjæres i båter og dynkes med litt sitronsaft slik at den holder fargen.

Pinjekjernene blir ekstra gode hvis de ristes i tørr stekepanne til de får en gyllen farge. Dryss pinjekjernene over salaten.

Velg dressingen du liker best til.  Her har du et godt utvalg

Tips: Om du foretrekker det, kan du godt bruke ferdigdressing. Du kan også bruke de halvferdige dressingblandingene som skal blandes ut i olje og/eller vann.

Her har du veldig mange oppskrifter med svinekjøtt

Her finner du 25 oppskrifter for en lettere, men definitivt ikke kjedelig meny

For flere oppskrifter med et lett tilsnitt, se vår seksjon Lett og godt 

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

4
4/5 etter 25 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen