Bakt potet med strimlet røkelaks og cottage cheese

Bakt potet med strimlet røkelaks og cottage cheese

Følger du denne oppskriften kan vi love degn en spennende vri på en populær rett som du bruke som forrett eller til en liten lunsj.

Fremgangsmåte

Prikk potetene med en gaffel. Legg saltet i ildfast form med potetene på. Stek i ovn på 175 grader C i ca 50 min.

Bland sammen cottage cheese med pesto og strimle laksen. Lag et snitt i potetene og fyll med cottage cheese og strimlet røkelaks.

Pynt med rødløk, paprika og bønnespirer.

Servér med en blandet grønn salat og sitronbåter til. Pynt gjerne med lakserogn.

Flere oppskrifter med deilige bakte poteter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

 

 

Sendt inn av Frukt.no

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen