BBQ-laks med gresskarsalat, mangosalsa og agurkdressing
Scott Ferguson, kjøkkensjef Bølgen & Moi - Hennie Onstad Senteret

BBQ-laks med gresskarsalat, mangosalsa og agurkdressing

Denne retten må du virkelig prøve. Garantert suksess.

Fremgangsmåte

  1. Krydre laksen med kurrypulveret, salt og pepper og smør på oljen med en pensel.
  2. Grill på varm grill i 3 minutter på hver side.
  3. Legg laksen på gresskarsalaten, topp med yoghurtdressing og dryss mangosalasa rundt på tallerkenen.
Dette er en en australsk vri på den norske laksen - server gjerne dette festmåltidet sammen med den spesialkomponerte Tropisk frukt-trifle til dessert.
 
Tips: Dersom du ikke har tilgang på grill, kan du bruke en grillpanne. Du kan også steke fisken på høy varme i en vanlig stekepanne, men du får ikke den samme finishen på laksen. Laks serveres aller helst med en rå kjerne.

Her finner du mange retter med grillet laks

Bli abonnent og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Scott Ferguson, kjøkkensjef Bølgen & Moi - Hennie Onstad Senteret

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak unike viner sammen med vinmakeren
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 5. juni

Smak unike viner sammen med vinmakeren

Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her