BBQ- marinade
Foto: Synøve Dreyer

BBQ- marinade

Her er oppskriften på en bbq-sauce med masse smak. Lag en dobbel porsjon når du først er i gang. Sett den i kjøleskapet så holder den seg hele sommeren.

Fremgangsmåte

Oppskriften gir ca 1½ dl marinade
 
Bland alle ingrediensene til marianden. Ha ditt valgte kjøtt (kylling, svin, kalv, okse) og marinaden i en dobbel plastpose.
 
Knyt posen og bland godt. La kjøttet marinere i minst to timer i romstemperatur, eller over natten i kjøleskap.
 
Tips: I og med at denne marinaden inneholder en del sukker, kan kjøttet lett bli svidd når du griller det. Tørk derfor godt av kjøttet før du legger det på grillen, og pensle resten av marinaden på kjøttet de siste minuttene av grilltiden.
 
 
 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 189 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen