Biffpizza med hvitløk- og urtesaus
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Biffpizza med hvitløk- og urtesaus

Med denne oppskriften på hjemmelaget pizza med biff, hvitløk- og urtesaus får du toppkarakter rundt bordet.

Fremgangsmåte

Lag din egen pizzadeig og kjevle ut til fire like bunner.

Du kan også kjøpe ferdige pizzabunner

Stek kjøtt og paprika i olje. Smak til med salt og pepper.

Ha tomatsaus på pizzabunnene med tomatskiver, kjøtt og paprika oppå. Ha over pesto og begge ostene.

Stek pizzaene i ovn på 250 grader i 15-20 min. Ha ruccula på rett før servering.

Bland rømme med urter og hvitløk. Smak til med salt og pepper.

Prøv å ha scampi på pizzaene sammen med biffkjøtt, spennende kombinasjon.

Les mer om pesto her

Flere gode pizzaer finner du her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 61 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen