Biffsalat
Foto: matpreat.no

Biffsalat

Dette er en klassikks salat som alle liker. Lettvint og kjapp å lage.

Fremgangsmåte

Skrell løk og kok den i lettsaltet vann et par minutter. Rens sopp og skjær i skiver.

Varm smør/olje i panne og stek kjøttet i 3 min. Salte og pepre. Sprøstek bacon, tilsett sopp og løk. la det frese videre litt raskt. Klipp gressløk og bland inn i rømmen.

Vask salat og la den renne av. Fordel salatblader på 2 tallerkener.

Legg opp kjøtt og bacon, og løk og sopp. Pynt med tomater. Server med brød.

Her finner du mange mange deilige salater

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 8 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen