Smør en form på 24 cm diameter og sett ovnen på 160°C.
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis.
Sikt sammen mel og bakepulver og rør det forsiktig inn i eggedosisen.
Stek kaken i ca 45 minutter, avkjøl på rist.
Fyll:
Ha eggeplommer, melis og 2 dl vin i en kjele.
Varm forsiktig opp under omrøring til kremen tykner, må ikke koke.
Avkjøl i kaldt vann.
Ha stivpisket krem i eggekremen og smak til med rom.
Del kakebunnen i tre lag, dynk med resten av vinen og fyll kaken med sabayonnekrem og druer skåret i biter.
Pynt med krem og halve druer.
Planlegger du kakefest, finner du oppskriftene her
Her finner du veldig mange kakeoppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig