Brasserte koteletter med spansk vri

Brasserte koteletter med spansk vri

Her skal koteletten under lokk, altså brasseres, sammen med grønnsaker. Men først skal de få værer alene i panna.

Fremgangsmåte

Brun kotelettene raskt og dryss over litt salt og grovmalt pepper. Legg dem til side og hold varmt.

Del grønnsakene i strimler, pepper/chili i biter. Fres grønnsakene raskt i panna og tilsett cider/hvitvin.

Legg kotelettene over og legg på lokk. La det hele brassere (trekke) i ca.10 minutter.

Tilsett oliven og la dem dampe med i et par minutter.

Server med godt brød.

Mange lekre oppskrifter på koteletter finner du her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen