Breiflabbkoteletter med ramsløk

Fremgangsmåte

Begynn med å klargjøre potetene. Vask potetene godt og del de i store biter - vend de i salt, pepper og olivenolje og stek de på 200 grader i 30 minutter.

Varm litt margarin i en stekepanne og legg i kotelettene. Stek kotelettene på den ene siden uten noe krydder på.
Snu og krydre med litt salt, pepper, ramsløkpuré (se under) og finhakket vårløk. Tilsett 1 - 2 dl matfløte og senk temperaturen til det laveste. La fisken trekke i 10 minutter.

Serveres med ovnsbakte poteter, dampede brekkbønner og gul paprika med godt meierismør.

Vel bekomme!

(Ramsløkpuré er laget av vill og frisk ramsløk fra Hardanger. Den er kun tilsatt olje og havsalt- ingen konserveringsmiddel. Kan benyttes som krydder til sauser, salat, supper og pasta. Utmerket i kryddersmør. Ramsløken har de beste av hvitløken sine egenskaper. Man kan finne ramsløkpuré i velassorterte delikatesseforretninger.)

Sendt inn av Øivind Storvik

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen