Brokkoligrateng med svinekjøtt
Foto: Matprat/Mari Svenningsen

Brokkoligrateng med svinekjøtt

Svinekjøtt er mager mat, og denne deilige ovnsretten passer seg selv mens du dekker bordet Og skal du lage retten med brokkoligrateng.

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 220 grader.

Stek kjøttdeigen i en stekepanne med margarin/olje, gjerne i to omganger så den blir stekt og ikke kokt.

Legg brokkoli utover i en ildfast form. Ha over den ferdigstekte kjøttdeigen.

Lag sausen etter anvisning på posen. Ta kjelen fra platen og visp inn eggene.

Hell sausen over i den ildfaste formen og dryss over revet ost.

Stek formen på 220 grader i ca. 20 minutter til osten er smeltet og blitt gylden.

Serveres med brød og en frisk salat ved siden av.

Flere gode oppskrifter på grateng

Mange oppskrifter med svinekjøtt

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

Her får du svært så praktiske kokketips

 

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

5
5/5 etter 13 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen