Bruschetta med kylling
Foto: Matprat/Synøve Dreyer

Bruschetta med kylling

Kylling er manges favoritt. Du kan lage de herligste retter av det hvite kjøttet slik som denne italienske oppskriften, altså en bruschetta.

Fremgangsmåte

Stek brødskivene i litt olje i en stekepanne til de får fin farge.

Stek kyllingfiletene i olje i en stekepanne i ca. 4 minutter på hver side. Ha på salt og pepper, og la filetene hvile mens tomatsalaten lages.

Finhakk tomater og bland med presset hvitløk, hakket basilikum og olivenolje. Smak til med salt og pepper.

Legg tomatsalaten på de ristede brødskivene med kyllingfilet i skiver og server straks.

Se flere gode oppskrifter med bruschetta her

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

 

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

5
5/5 etter 21 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen