Bulgursalat med egg
Foto: Mari Svenningsen

Bulgursalat med egg

Dette er en mettende salat som alle liker med bulgur og egg. Det er ingen grunn til å rynke på nesen over salat til middag når den er så god som denne.

Fremgangsmåte

Tilbered bulgur (eventuelt couscous) som anvist på pakken. Avkjøl.
 
Kok eggene til de har en litt rennende plomme og avkjøl.
Hakk fennikelen i tykke skiver og vårløken i ringer. Grovhakk de ristede hasselnøttene.
 
Bland alle ingredienser, unntatt egg, i en bolle. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Del eggene i båter og legg på toppen.
 
Tips: Bytt gjerne ut bulguren med kokte byggryn (byggris) eller couscous. Bulgur er knuste hvetekorn som bare skal bløtlegges i kokende vann noen minutter før de er ferdige til bruk.
 
 
 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 37 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen